Na een jaar goed samengewerkt te hebben met onze Pilates-docent Sylvia Blauwgeers heeft zij er voor gekozen om bij ons te stoppen. Wij willen haar via deze weg bedanken voor haar goede lessen.

We zijn de afgelopen periode druk op zoek gegaan naar een waardige vervanger. Nu hebben we niet één maar zelfs twee Pilates-docenten voor jullie. Hieronder stelt Anna Csukly zichzelf voor (het bericht is vertaalt uit het Engels):

”Mijn naam is Anna en ik kom oorspronkelijk uit Hongarije. Naast Pilates-docent ben ik ook professioneel violist. Omdat muzikanten veel hun lichaam gebruiken tijdens het bespelen van een instrument was het voor mij als violist een goede keuze om Pilates-training te gaan volgen. Dit had meerdere gezondheidsvoordelen voor zowel in mijn professionele als dagelijkse leven. Tijdens mijn masterstudie aan het Prins Claus Conservatorium, deed ik onderzoek met als titel: “Pilates voor musici” dit resulteerde in een speciaal oefenprogramma voor muzikanten. Door het proces van mijn onderzoek, waaronder het geven van Pilates voor een groep motiveerde dit mij om het STOTT Pilates-onderwijsprogramma te doorlopen. Het werd me duidelijk dat ik naast mijn muzikale activiteiten graag een professionele Pilates-docent zou willen zijn. Naast elke dag sporten, fiets ik veel in de natuur en breng ik mijn dagen zoveel mogelijk door met bewegen.

Anna gaat de Pilates lessen in de avonden verzorgen in het Engels en hoopt jullie gauw te ontmoeten tijdens een van haar lessen!

Wil je meer informatie over Pilates klik dan hier of bel met 0594 515 515, wij helpen je graag verder!