Afscheid Annemieke

“Er is een tijd van komen en een tijd van gaan, mijn tijd van gaan is nu gekomen. Ik heb het hier erg naar mijn zin gehad, maar het was net niet mijn ding. Ik wil iedereen bedanken voor de gezelligheid en leuke gesprekken. Tot ziens!”

Groetjes Annemieke

Welkom Mare

Ik ben Mare, 25 jaar en sinds maart 2021 het nieuwe gezicht op het secretariaat van Debalans. In 2017 ben ik afgestudeerd van de opleiding Sport, Gezondheid & Management (nu Sportkunde) aan de Hanzehogeschool in Groningen.

Naast het werken bij Debalans geef ik een paar uur per week les op een manege aan kinderen in de leeftijd van 8 tot 14; een hobby waar ik veel energie uit haal en waar ik veel plezier aan beleef. Paarden maken al twintig jaar deel uit van mijn leven en ik kan niet meer zonder. De sport zelf beoefen ik ook best fanatiek.

Ik denk bij Debalans een nieuwe uitdaging te hebben gevonden op het secretariaat en kan niet wachten om iedereen van dienst te kunnen zijn. Heb je vragen op verzekeringstechnisch gebied, wil je weten welke therapeut het beste bij jouw klachten past of informatie over Pilates, Yin Yoga, Fysieke weerbaarheid of andere beweegactiviteiten bij Debalans? Ik help je graag!

Contact opnemen kan, door te bellen naar 0594-515 515 of een e-mail te sturen naar info@debalans.nl.