Verhuizing

Het is een spannende tijd voor De Balans. Deze week worden eindelijk de eerste handtekeningen gezet voor nieuwe plannen: we gaan medio november 2021 verhuizen!

Zoals jullie misschien al weten: we groeien uit ons jasje aan het Industriepark 5b. Door onze groei en specialismen merken we dat ons huidige pand niet meer bij ons past. We hebben vooral behoefte aan meer oefenruimte, we krijgen straks 2 grote en 1 kleine oefenzaal! Naast therapie richten we ons steeds meer op preventie en willen we iedereen een veilige en fijne plek bieden binnen De Balans.

Afscheid Hans en een nieuwe manueel therapeut

Door de nieuwbouwplannen is in goed overleg en met wederzijds begrip  overeengekomen dat collega Hans Berends, zal stoppen met zijn werkzaamheden bij De Balans. Hans zal elders zijn werkzaamheden voortzetten. Daarom komt per 1 april collega Tamara Huitema-Pater ons team versterken. Zij heeft naast haar jarenlange ervaring als Manueel Therapeut ook veel sporters begeleid binnen sportverenigingen en is hiermee een goede aanvulling voor onze praktijk.

Even voorstellen: Tamara

Ik ben Tamara Huitema-Pater, ben getrouwd en woon in Haulerwijk. Samen met mijn man hebben we een dochtertje, zij is geboren in september 2019. Mijn man heeft nog een zoon van 13 jaar oud, die ook geregeld bij ons is.

Ik ben graag sportief bezig, met de racefiets en mountainbike op pad en bootcampen vind ik leuk om te doen. Verder ben ik graag creatief bezig. Tekenen, schilderen, naaien maar ook klussen rondom huis.

In 2008 ben ik afgestuurd als fysiotherapeut met als doel mensen te helpen en begeleiden bij hun klachten en/of blessures. Al snel kwam ik er achter dat ik diepgang miste en dat ik niet het gevoel had dat ik de mensen optimaal kon helpen. Daarom ben ik na een jaar begonnen met de Master Manuele therapie, deze heb ik in 3 jaar afgerond.

Nu kan ik de mensen nog beter helpen bij hun klachten om ervoor te zorgen dat mensen weer zo snel mogelijk hun dagelijkse functioneren kunnen oppakken. Of dat sporters weer zo snel mogelijk hun sport kunnen uitoefenen zonder klachten. Ik heb ook 11 jaar ervaring als fysiotherapeut bij een voetbalvereniging op eerste klasse en hoofdklasse-niveau.

Daarnaast kijk ik ook graag met de mensen wat ze kunnen doen om te voorkomen dat ze weer klachten gaan krijgen. Verder heb ik mij verdiept in schouderklachten, omdat dit vaak voorkomt. Hierbij ben ik aangesloten bij schoudernetwerk Noord. Het is belangrijk dat mensen hun verhaal bij me kwijt kunnen, want lichaam en geest werken altijd samen!