Vanaf september komt Marjan ons team versterken. Marjan is gespecialiseerd in (zwangerschapsgerelateerde) lage rug, bekken en/of heupklachten, oncologische revalidatie, COPD, dry needling. Hieronder stelt zij zich voor

Quote

“Gezond bewegen en leven zonder klachten staat voor mij centraal in het werken als fysiotherapeut” – Marjan Looijnga.

Mijn naam is Marjan Looijenga en sinds 2009 werkzaam als fysiotherapeut. Vanaf september kom ik het team van debalans versterken. In mijn werk vind ik het een uitdaging om samen met de patiënt de juiste behandeling te vinden. Daarbij is niet alleen het behandelen van de klacht belangrijk, maar ook weer het kunnen deelnemen aan het dagelijks leven. Om mij te verdiepen in het vak fysiotherapie ben ik in 2019 begonnen met de master Bekken fysiotherapie. Deze specialisatie spreekt mij erg aan omdat de bekkenbodem en diens functie voor velen onbekend is, maar vaak het ontbrekende puzzelstukje in verschillende lichamelijke klachten. Zo is er bij een groot deel van de mannen en vrouwen met lage rug- en bekkenklachten een bekkenbodem gerelateerde factor aanwezig.

Naast het geven van individuele therapie en in groepsverband hoop ik op korte termijn Zwanger&Fit en Moeder&Fit op te kunnen zetten. Hier wil ik mijn enthousiasme, ervaring en kennis in bewegen aan zwangere en pas bevallen vrouwen over kan brengen!

In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn gezin en vrienden. Daarnaast hou ik ervan om mijzelf sportief uit te dagen door bijvoorbeeld het hardlopen van halve marathons en ben ik bewust bezig met voeding en gezondheid. Ik ben van mening dat een gezonde en actieve manier van leven ons langer kan behoeden van (terugkomende) lichamelijke klachten. Deze visie breng ik graag over aan mijn patiënten.

Heb je klachten en wil je weten hoe we samen aan herstel en preventie kunnen werken? Stuur een email naar info@debalans.nl of bel ons op 0594-515 515. Ik help je graag verder.