Sportief afvallen

Op verantwoorde wijze trainen voor een gezonder, slanker en fitter lijf.

Ervaar je lichamelijke klachten of heb je moeite met bewegen? Stuur een email naar info@debalans.nl of bel ons op 0594 – 515 515. 
We helpen je graag verder!

Wat is sportief afvallen?

 

Sportief
Je gaat in groepsverband sporten onder deskundige begeleiding van een beweeg -en leefstijlcoach. Op basis van een conditie en krachttest krijg je een trainingsschema op maat. Hier leer jij hoe je op een gezonde en verantwoorde manier kunt sporten. Je zult merken dat je conditie zal verbeteren en het afvallen makkelijker zal gaan. 

 

Afvallen

Je krijgt persoonlijk voedingsadvies en begeleiding van een diëtist. Daarnaast zijn er drie groepsbijeenkomsten waarvan twee met onderwerpen hoe je blijvend en gezond gewicht kan verliezen. Ook is er een supermarktrondleiding waarin de diëtist uitlegt wat en waarom sommige producten gezonder of ongezonder zijn. Om jouw persoonlijke vorderingen te monitoren meten wij je gewicht, buikomvang en vetpercentage.  

Wanneer
I.v.m. de huidige coronapandemie en de RIVM maatregelen zijn er tijdelijk geen groepstrainingen.

  Kosten 

  Je kan er voor kiezen om (3x) maandelijks €82 te betalen of eenmalig €235 (korting €11). De individuele begeleiding door de diëtist wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Deze kosten worden verrekend met uw eigen risico.

   

  Voor overige vragen, neem contact op met: 

  • Fysiotherapiepraktijk debalans: 0594 – 51 55 15  l  masapait@debalans.nl
  • Diëtistenpraktijk Janneke Kramer: 06 – 47 96 790 l  info@jannekekramer.nl

   

   

   

   

   

   

  Tarieven sportief afvallen

  Prijslijst onder voorbehoud. Prijzen inclusief 9% btw.
  Zie ook de algemene voorwaarden.

  2 keer per week

  € 82,-

  Per maand

  € 235,-

  Eenmalig