Yin-Yoga

Een leniger en krachtiger lijf? Volg nu een gratis proefles!

Ben je benieuwd wat Yin-Yoga voor jou kan betekenen? Stuur een email naar info@debalans.nl of bel ons op 0594-515 515. We helpen je graag verder!

Assisted Yin Yoga,

Wat is het en voor wie is het geschikt?

.Assisted Yin-Yoga  is een rustige vorm van bewegen, ontwikkeld voor diverse klachten aan het bewegingsapparaat. Het helpt bij  klachten als lage rugklachten, reuma, hartfalen, artrose, fibromyalgie en knieklachten. Assisted Yin-Yoga is niet alleen geschikt voor fysieke klachten, maar ook mentale klachten als hoge stressbeleving, hypertensie en burn-out. Ook kan het helpen bij het opnieuw vertrouwen krijgen in je lichaam bij of na aandoeningen als kanker en hartfalen. 

Ouder worden we allemaal

Wanneer we lichamelijke klachten hebben of ouder worden kan bindweefsel uitdrogen en stugger worden. Hierdoor voelen we ons minder flexibel en soepel. Bindweefsel is een structuur in ons lichaam dat alle spieren en organen met elkaar verbindt. Bij Assisted Yin-Yoga gaan we deze structuren op rek brengen. Je zult versteld staan van de ruimte die er in jouw lichaam ontstaat waardoor je gemakkelijker gaat bewegen en je welbevinden wordt vergroot.

Ook jij bent uniek! 

Geen lichaam is hetzelfde. Assisted Yin-Yoga is niet prestatie-gericht. Door de rustige manier van bewegen, altijd binnen de eigen grenzen, is Assisted Yin-Yoga voor iedereen geschikt.

Een les Assisted Yin-Yoga, wat houdt het in?

Assisted Yin-Yoga is een vorm van training waarbij iedere houding 3-5 minuten wordt aangehouden zodat het bindweefsel langzaam wordt opgerekt en beter wordt gehydrateerd. Door de oprekking van spieren en bindweefsel gaan deze meer ontspannen.

Door het langer aanhouden van een Yin houding, die vrijwel allemaal zittend of liggend worden uitgevoerd, krijg je de ruimte om naar binnen te keren zodat je ruimte maakt in je hoofd, je hart en je lichaam. Zo kun je nog meer voelen wat er in je lichaam gebeurt, welke signalen worden gegeven en wat dit voor jou betekent.

 

Met Assisted Yin-Yoga leer je zowel fysiek als mentaal je grenzen te verleggen

Wil je weten wat Yin-Yoga voor jou kan betekenen? Volg een gratis proefles!

Stuur een email naar info@debalans.nl of bel ons 0594 – 515 515

Wanneer

Maandag

  • 19:00 – 20:00
  • 20:15 – 21:15

 

Assisted Yin-Yoga

Prijslijst onder voorbehoud. Prijzen inclusief 21% btw.  Zie ook algemene voorwaarden.

Per maand

€ 40,60

voor 1 les per week

Per kwartaal

€ 111,65

voor 1 les per week