Begin 2020 goed, nog voordat die is begonnen en stel jezelf een doel. Train en loop samen met debalans de Leekster Lente Loop!

Op 21 maart 2020 vindt de Leekster Lente Loop plaats. Nog nooit hardgelopen, maar wil jij toch verantwoord en begeleid hiervoor trainen?
Voor 15 euro per maand, kun je 3 maanden samen met ons trainen voor de afstand van 5 of 10 km. Naast dat we 1 keer per week samen trainen, krijg jij een trainingsschema op maat. Dus ook al heb je nog nooit hardgelopen er wordt rekening gehouden met jou niveau! Daarnaast geven we je informatie over veelvoorkomende hardloopblessures (juist zodat jij ze niet gaat krijgen!) en het belang van voeding voor, tijdens en na het sporten.

WAT BIEDEN WE

  • 12 afwisselende loop trainingen (1x per week) met een looptrainer.
  • Een eigen loopschema (voor nog 1 x per week)
  • Informatie bijeenkomst over voeding voor/na training en voor/ na een wedstrijd
  • Informatie bijeenkomst over hardloopblessures (hoe voorkom ik overbelasting, scheenbeenklachten etc.).
  • Gratis inschrijving voor de Leeksterlenteloop (5 km of 10 km, mits je 75% van de trainingen hebt bijgewoond).

KOSTEN

Je betaalt €15 per maand en je krijgt een trainingsshirt cadeau. In totaal trainen wij 3 maanden dus je betaalt uiteindelijk €45. Heb je minstens 75% van de trainingen bijgewoond dan betalen wij je inschrijfgeld (t.w.v. €8 voor 5 km of €10 voor 10 km) voor de Leekster Lente Loop.

WAAR EN WANNEER

De trainingen vinden plaats op de dinsdagavond om 19.30 We vertrekken vanaf debalans, Industriepark 5B in Leek. Hier zijn kleedruimten en kluisjes, om eventueel waardevolle spullen in op te bergen, beschikbaar. Voor aanvang ontvang je nog een overzicht van de trainingsdagen en tijden. De trainingen starten vanaf 10 december.

AANMELDEN EN MEER INFORMATIE

Voor aanmelding of meer informatie kan je contact opnemen met 0594 -515 515 of info@debalans.nl