Yin-Yoga

Leniger en krachtiger in 2018?

Volg nu een gratis proefles!

(Geldig in januari en februari 2018)

email: info@debalans.nu 

bellen: 0594-515 515 

 WhatsApp  06-36011456.

Assisted Yin Yoga,

Wat is het en voor wie is het geschikt?

.Assisted Yin-Yoga  is een rustige vorm van bewegen, ontwikkeld voor diverse klachten aan het bewegingsapparaat. Het helpt bij  klachten als lage rugklachten, reuma, hartfalen, artrose, fibromyalgie en knieklachten. Assisted Yin-Yoga is niet alleen geschikt voor fysieke klachten, maar ook mentale klachten als hoge stressbeleving, hypertensie, burn-out. Ook kan het helpen bij het opnieuw vertrouwen krijgen in je lichaam bij of na aandoeningen als kanker en hartfalen. 

Ouder worden we allemaal

Wanneer we lichamelijke klachten hebben of ouder worden kan bindweefsel uitdrogen en stugger worden waardoor we ons minder flexibel en soepel voelen. Bindweefsel is een structuur in ons lichaam dat alle spieren en organen met elkaar verbindt. Bij Assisted Yin-Yoga gaan we deze structuren op rek brengen. Je zult versteld staan van de ruimte die er in jouw lichaam ontstaat waardoor je gemakkelijker gaat bewegen en je welbevinden wordt vergroot.

Ook jij bent uniek! 

Geen lichaam is hetzelfde. Assisted Yin-Yoga is niet prestatie-gericht. Door de rustige manier van bewegen, altijd binnen de eigen grenzen, is Assisted Yin-Yoga voor iedereen geschikt.

 

Een les Assisted Yin-Yoga, wat houdt het in?

Assisted Yin-Yoga is een vorm van training waarbij iedere houding 3-5 minuten wordt aangehouden zodat het bindweefsel langzaam wordt opgerekt en beter wordt gehydrateerd. Door de oprekking van spieren en bindweefsel gaan deze meer ontspannen. 

Door het langer aanhouden van een Yin houding, die vrijwel allemaal zittend of liggend worden uitgevoerd, krijg je de ruimte om naar binnen te keren zodat je ruimte maakt in je hoofd, je hart en je lichaam. Zo kun je nog meer voelen wat er in je lichaam gebeurt, welke signalen worden gegeven en wat dit voor jou betekent.

 

Met Assisted Yin-Yoga

leer je zowel fysiek als mentaal je grenzen te verleggen

 

Nieuwsgierig geworden wat Yin-Yoga voor jou kan betekenen? In de maanden januari en februari kun je een gratis proefles volgen. Inschrijven kan door te bellen met 0594-515515 of een WhatsApp bericht te sturen naar: 06-36011456.

 

Meer weten over Anita

Anita heeft een achtergrond als revalidatie-/bewegingstherapeut. Zij heeft ervaring opgedaan in Australië in een fysiotherapiepraktijk, waar ze de voordelen van Pilates als oefentherapie heeft ervaren. Claire heeft een holistische benadering ten aanzien van welzijn, waarbij de onafscheidelijke relatie tussen lichaam en geest de basis is.

Zij is overtuigd dat de juiste balans tussen beweging en ontspanning een positieve bijdrage heeft op een betere kwaliteit van leven. Verder is zij gepassioneerd over Pilates. Ze geniet dan vooral van de uitdaging tussen geest en lichaam, waarbij je leert om je bewust te worden van je bewegingen en je houding. Daarnaast is Claire nog speciaal geïnteresseerd in blessurepreventie en de behandeling van chronische pijn. Zij is ook opgeleid als Remedial Massage Therapeut

Assisted Yin Yoga leraar Anita 

Wanneer vinden de lessen plaats?

De lessen vinden plaats op de volgende tijdstippen:

  • maandag 19:00 uur en 20:15

  • dinsdag 16:30 uur

  • donderdag 9:00 uur en 10:15 en 16:30

  • vrijdag 9:00 en 10:15

De lessen duren 60 minuten per sessie. 

Tarieven Pilates

Prijslijst onder voorbehoud. Prijzen inclusief 21% btw.

Zie ook de algemene voorwaarden.

Assisted Yin-Yoga

Prijslijst onder voorbehoud. Prijzen inclusief 21% btw.
Zie ook de algemene voorwaarden.

Per maand

€ 40,-

voor 1 les per week

Per kwartaal

€ 110,-

voor 1 les per week

Wil je een afspraak inplannen?