Longrevalidatie

De fysiotherapeuten van debalans werken  nauw  samen met de longafdeling van het Martiniziekenhuis en Beatrixoord / UMCGHierdoor is er bij ons ook de mogelijkheid om met zuurstof te trainen.

Wat is Longrevalidatie?

Bij debalans heb je de mogelijkheid een longrevalidatie programma te volgen. Dit revalidatie programma is met name geschikt voor mensen met COPD vanaf  GOLD stadium 1.

Het doel

… van longrevalidatie is het verbeteren en/of behouden van de ervaren kwaliteit van leven.

Intake

Voor het starten van het programma wordt er eerst een intake gedaan. De intake wordt gedaan door een fysiotherapeut gespecialiseerd in longaandoeningenSamen met de therapeut worden je voornaamste klachten en mogelijkheden in kaart gebracht. Met die klacht voor ogen zetten we een passend programma op.

Duur

Het longrevalidatie programma duurt minimaal drie maanden, waarbij er twee keer per week wordt getraindDaarnaast wordt er van je verwacht dat je zelf ook minimaal 1 uur per week actief beweegt. De behandeling vindt plaats in groepsverband. Wij streven er naar, niet meer dan acht mensen in een groep te behandelen.

Info over uw therapeut

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.

Uw therapeut Marc

“Samen behalen wij de beste resultaten.”

Wil je een afspraak inplannen?