Moeder&Fit

Wordt weer verantwoord fit na je zwangerschap.

 

Er zijn veel redenen om na je bevalling weer actief te worden. Marjan onze bekkenfysiotherapeut , begeleid je tijdens de Moeder & Fit lessen om je lichaam sterk te maken, een betere conditie te krijgen en een fit gevoel te ervaren.

Wil jij verantwoord fit worden in combinatie met je nieuwe gezinsleven om je optimaal voor te bereiden op je werk en/of sport?

Schrijf je dan in voor onze Moeder & Fit lessen. 

(tussen 6-12 weken na je zwangerschap of langer)

Wil je weten of Moeder&Fit iets voor jou is? Meld je dan aan voor een proefles.

Mail ons naar info@debalans.nl of bel 0594 – 515 515. We helpen je graag verder!

Wat is Moeder&Fit?

Er zijn veel redenen om na je bevalling weer actief te worden. Marjan, bekkenfysiotherapeut i.o., begeleid je tijdens de Moeder & Fit lessen om je lichaam sterk te maken, een betere conditie te krijgen en een fit gevoel te ervaren. De trainingen kunnen je ondersteunen ter voorbereiding op je werk of om je oude of nieuwe sport te kunnen starten. Ook helpt het je om weer op je normale gewicht te komen. Door verantwoord sporten kun je fysiek meer aan en heeft het een positief effect op je mentale weerbaarheid.

Door gerichte oefeningen te doen tijdens de trainingen zorgen we ervoor dat fitheid, spierkracht en stabiliteit van het bekken en lage rug weer op niveau komen. De trainingen vinden plaats in groepsverband waarbij er ruimte is om vragen stellen. Daarnaast is er door de kleine groep veel persoonlijke aandacht. De lessen kunnen gevolgd worden tot negen maanden na de bevalling.

  Hoe ziet een les er uit

  Eerst is er een warming-up met conditietraining, vervolgens is het spierversterkende gedeelde met coördinatie en stabilisatie oefeningen. Hierna volgt een cooling–down met ontspannings- en ademhalingsoefeningen.

  Belangrijk bij de lessen is de lichaamsbewustwording en het leren balans te vinden tussen de mate van belasting en belastbaarheid. De lessen worden gegeven door Marjan Looijenga, bekkenfysiotherapeut in opleiding (laatste jaar). Wil je adviezen of heb je vragen over lichamelijke klachten, dan ben je gelijk op het juiste adres.

  Wanneer

  Woensdag

  19:30 – 20:30 uur

  Tarieven Moeder&Fit

  Prijslijst onder voorbehoud. Prijzen inclusief 9% btw.
  Zie ook de algemene voorwaarden.

  Zwanger&Fit

  € 73,-

  6 lessen van 1 uur

  Zwanger&Fit

  € 143,-

  12 lessen van 1 uur

  Losse les

  € 13,50

  per les