Fysieke Weerbaarheidstraining

 

Wil je ook weer zelfverzekerd door het leven gaan? Ontdek onze nieuwste training op het gebied van fysieke en mentale weerbaarheid.

Ben je benieuwd wat Fysieke Weerbaarheidstraining voor jou kan betekenen? Stuur een email naar info@debalans.nl of bel ons op 0594-515 515. We helpen je graag verder!

Fysieke Weerbaarheidstraining, wat is het?

De Fysieke Weerbaarheidstraining is een training met elementen uit het boksen. Boksen is bij uitstek de sport die ervoor zorgt dat jij zowel fysiek als mentaal weerbaarder wordt. Door middel van boksen leer jij je grenzen aan te geven en te verleggen. Je krijgt te maken met principes als ‘uitdelen’ en ‘incasseren’ (zowel fysiek als mentaal). Het ‘innemen van je eigen ruimte’ vereist discipline en respect voor de ruimte van de ander. Deze waarden en de invulling ervan komen tijdens de trainingen uitgebreid aan bod. Naast de mentale aspecten gaan we aan de slag met jouw bokstechniek, fysieke conditie, balans en coördinatievermogen. Zodat je na deze training weer stevig in je schoenen staat en met zelfvertrouwen door het leven gaat. 

Voor wie is het?

Of je nu 20 bent of 65, deze training is voor iedereen die zowel fysiek als mentaal weerbaarder en krachtiger wil worden. De fysieke weerbaarheidstrainingen vinden plaats in groepen van 4-8 personen. Binnen de groepstraining krijg jij als individu veel persoonlijke aandacht. We zijn bekend met jouw situatie en weten waar je uitdagingen en beperkingen zitten. Op deze wijze garanderen we dat je binnen je eigen mogelijkheden maximaal wordt uitgedaagd. En het resultaat mag er zijn! Met boksen gebruik je vrijwel alle spieren in je lichaam waardoor je gemiddeld tussen de 500-800 calorieën per uur verbrand. Jouw conditie en weerbaarheid gaan met sprongen vooruit.  

Voordat je deelneemt aan een fysieke weerbaarheidstraining ontvang je een intakeformulier. Na ontvangst van het ingevulde intakeformulier kan je deelnemen aan de fysieke weerbaarheidstraining. Het intakeformulier is uitsluitend bedoeld om een beeld te krijgen van jouw huidige beweeg- en leefstijl.

 

Proefles

Wil jij je grenzen verleggen en kijken welke vechter er in jou schuilt? Vraag dan nu vrijblijvend een proefles aan. Meer informatie of wil jij je direct aanmelden, stuur een mail naar masapait@debalans.nl of bel naar 0594-515515

 

Wanneer

Dinsdag

  • 17:30 – 18:30

 

Donderdag

  • 19:30-20:30

 

Fysieke Weerbaarheidstraining

Prijslijst onder voorbehoud. Prijzen inclusief 9% btw.  Zie ook algemene voorwaarden.

Per maand

€ 44,-

voor 1 les per week

Per maand

€ 62,-

voor 2 lessen per week