GLI COOL (Coaching op Leefstijl)

Weer fitter en energieker door het leven!

Heb je (een hoger risico op) diabetes, hart- en vaatziekten of heb je (ernstig) overgewicht? Wellicht heb je al wel eens geprobeerd om gezonder te leven, maar lukt het telkens niet? Dan kun je met behulp van een beweeg- en leefstijlcoach tijdens het COOL traject gezond gewicht verliezen door middel van individuele coaching en groepsbijeenkomsten.

Wat is de Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI)

Coaching op Leefstijl (COOL)

Bij leefstijlcoaching gaat het naast voeding en beweging ook om goede nachtrust, ontspanning en plezier. Je maakt samen met de leefstijlcoach doelen waaruit acties volgen die bij jou passen in je eigen tempo.

Het COOL traject draait om gezonder leven, op een manier die het beste bij jou past.

Hoe ziet het COOL traject eruit?

Het traject duurt twee jaar en bestaat uit zestien groepsbijeenkomsten, vier individuele coachingsgesprekken en een eindgesprek. Tijdens de intake en evaluatiegesprekken worden er ook metingen van het gewicht, vetpercentage, BMI en de buikomvang gedaan om de progressie in kaart te brengen.

   Aanmelding en kosten

   Het programma wordt vanuit de basisverzekering vergoed en valt niet onder het eigen risico. Voor het COOL traject is een verwijzing nodig, zodra wij de verwijzing ontvangen neemt de beweeg- en leefstijlcoach contact met je op om een intake in te plannen.

    Waar en Wanneer

    De groepsbijeenkomsten en individuele coachingsgesprekken zijn bij de praktijk in Leek aan Industriepark 55. De eerstvolgende groep begint op 18 april 2024. Na de zomervakantie (september/oktober) zal er weer een nieuwe groep starten, maar je kan altijd een verwijzing laten sturen en langskomen voor een intake. Heb je vragen over de dagen en tijden neem dan contact op met masapait@debalans.nl. 

     Twee jaar sporten met korting!

     Als je bij ons het COOL traject gaat volgen ontvang je 10% korting op je BalansFitness abonnement gedurende het COOL traject*. Je kunt zelf bepalen of je per maand, per half jaar of jaar betaalt.

     Vragen

     Voor meer informatie neem contact met ons op via info@debalans.nl of bel naar 0594 – 515 515.

     Wij helpen je graag verder!

      

     *actie geldt zolang het COOL traject gevolgd wordt en is niet te combineren met andere kortingsacties. De actie is exclusief inschrijvingskosten €25,- waarbij je een gepersonaliseerd trainingsschema krijgt.