Personal training

Wil je graag één op één of in duo’s werken aan je fysieke fitheid door kracht en conditie training? Dan is personal training iets voor jou!

 

Wil je streven naar een gezondere leefstijl door meer te bewegen of heb je voedingsadvies nodig? Stuur een email naar masapait@debalans.nl of bel ons op 0594 – 515 515. 
We helpen je graag verder!

Personal training wat is het?

Wil je afvallen, je conditie verbeteren of wil je sterkere spieren ontwikkelen maar vind je het lastig om deze doelen te behalen? Naast doorzettingsvermogen is professionele begeleiding vaak net dat extra steuntje in de rug om het ritme vast te houden en zo jouw gewenste doelen te behalen. Samen met onze beweeg -en leefstijlcoach stel je realistische doelen, ga je op zoek naar je (fysieke) grenzen en het behalen van jou gewenste resultaat.

 

Tijdens de personal training sessies staat jou krachttoename en conditieverbetering centraal, maar bij DEbalans denken wij graag out of the box. Daarom is er bij ons ook de mogelijkheid in plaats van een kracht en conditieprogramma op de standaard fitness apparatuur om dit door middel van boksen te bereiken. Dit is één van dé manieren waarin je wordt uitgedaagd om naast je fysieke grenzen ook je mentale grenzen op te zoeken. Doordat jij je telkens focust op de bokstechniek, zal je merken dat je even niet denkt aan de dagelijkse bezigheden en je hoofd ‘leeg’ maakt. Naast kracht en conditie zijn flexibiliteit, coördinatie en snelheid belangrijke aspecten bij het boksen. 

 Ieder persoon is uniek en daarom gaan wij voor een training op maat gebaseerd op jouw wensen en doelen. Wil je meer informatie over personal training neem dan contact op via masapait@debalans.nl of bel naar 0594 – 515 515.

Ons aanbod 

Wij bieden twee verschillende sessies personal training aan 1 op 1 of in duo’s (2 personen), dus of je het fijn vind om samen of alleen te sporten bij DEbalans kan het allemaal!

Je kan er voor kiezen om personal training of duo training per 3 maanden, 6 maanden en 9 maanden te volgen. Daarbij kies je zelf of je 1x per week of 2x per week komt trainen. 
Voor meer informatie over de tarieven voor personal training vragen wij u om een email te sturen naar masapait@debalans.nl
Wij nodigen je dan uit voor een intakegesprek waarin we kunnen kijken hoe de trainingen er voor jouw uit komen te zien en welk pakket geschikt is.