Fysiotherapie

 Fysiotherapie kent veel verschillende behandelmethodes voor je lichaam. Bij debalans passen we technieken toe die de beweeglijkheid van je lichaam verbeteren. We ondersteunen je met oefeningen en trainingen gericht op jouw persoonlijke klacht. Hierdoor word jij weer mobiel en veerkrachtig. 

Meer over fysiotherapie

Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten aan je gewrichten, spieren,  zenuwen, banden, hart en longen. De belastbaarheid van je lichaam is soms niet in balans met de fysieke en mentale belasting die het dagelijks leven van je vraagt. Klachten belemmeren je tijdens je werk, huishouden of het beoefenen van je sport. Fysiotherapie en onze aanvullende trainingen helpen je om weer vrijuit te bewegen.

Samen onderzoeken we de aard van je klachten en stellen we een plan op. Met een minimaal aantal behandelingen wordt je pijn minder en kan jij je lichaam, naar vermogen, weer goed bewegen. Zodat je binnen de kortste keren weer gezond en fit door het leven gaat. 

 

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met onze praktijk en maak een afspraak. We luisteren aandachtig naar je verhaal en helpen je graag verder!