Vul je klacht in en ontdek onze therapieën!

debalans brengt je snel weer op de been.

Generic filters
Exact matches only

Met zo weinig mogelijk behandelingen weer snel in beweging.

Jouw gezondheid en welzijn is onze passie. Geen hulpvraag is hetzelfde, achtergronden en omstandigheden wisselen van persoon tot persoon. Met een aanpak op maat en het juiste behandelplan werken we samen aan het voor jou hoogst haalbare resultaat. Zodat jij naar vermogen weer gezond en vitaal door het leven gaat. 

 

Wil jij ook weer gezond en vitaal in het leven staan? Wij staan voor je klaar!

Ervaringen van onze cliënten

Ik ben een positief ingesteld mens. Ik ga uit van wat ik kan, niet wat ik niet kan. Het sporten bij debalans heeft me veel gebracht. De pijn blijft maar ik blijf op m’n eigen manier fit. Daarnaast is het geestelijk ook gewoon goed. Om zolang mogelijk fit te blijven heb ik voor thuis een fietsje gekocht. Als ik dan niet bij debalans train probeer ik thuis zoveel mogelijk door te pakken. Of ik blij ben met de mensen bij debalans? Als je ergens goed terecht kunt is het hier. Ik geef de trainingen een 9,5. Het is gewoon top.

J. van den Berg-Ruijtenbeek

Bij debalans ben ik begonnen met sporten onder begeleiding, en nog steeds doe ik dit twee keer per week. Toen ik begon kon ik nog geen drie minuten lopen. Nu draai ik elk uur een eigen programma af waarbij ik 15 fiets, 10 minuten loop en daarnaast nog krachttraining doe. Mede door de conditieoefeningen kan ik veel beter lopen, waardoor ik in mijn vrije tijd vaker een wandeling maak.

Alie