Oncologie

Klachten

Ervaar je pijn, spanningsklachten, conditieverlies of spierzwakte? Of ben je gewoon moe door de behandelingen en is je belastbaarheid niet zo groot? Samen met jou kijken we naar de bewegingsproblemen die ontstaan door de kanker zelf of door de medische behandeling van de kanker (operatie, chemotherapie, radiotherapie, immunotherapie en hormoontherapie).

Wanneer bij de eerste screening blijkt dat er voldoende aanwijzingen zijn om aan te nemen dat de klachten beïnvloedbaar zijn wordt de behandeling gestart en creëren we in samenwerking met jou een persoonlijk programma. Deze richt zich op die gebieden die problemen geven. Daarnaast is er veel aandacht voor thuisoefeningen, zodat je zelf zoveel mogelijk invloed op het verbeteren van je conditie kan uitoefenen. Therapieën en trainingen die (afhankelijk van oorzaken en belastbaarheid) mogelijk worden ingezet zijn o.a.

Ben je ergens anders onder behandeling? Met een gerichte vraagstelling voor een éénmalig consult kun je naar de oncologie fysiotherapeut doorverwezen worden. Om jouw  persoonlijke behandeling goed te laten aansluiten bij  andere behandelingen geven wij gericht advies aan collega fysiotherapeuten, huisartsen en andere hulpverleners.

De therapie en trainingen die worden opgenomen in jouw persoonlijk behandelplan is uitsluitend van toepassing op jouw persoonlijke situatie.

Ervaar je klachten en wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Maak hier een afspraak.

Opnieuw zoeken?

Generic filters
Exact matches only