Heup/bekken klachten

Klachten en oorzaken

Ervaar je pijn in je liezen of juist in de bil? Komt de slijmbeursontsteking weer terug? Heb je een versleten heup of artrose? Misschien heb je al een nieuwe heup en zoek je hulp bij revalidatie. Wanneer de oorzaak niet helder is onderzoeken we samen jouw heupklachten en proberen we de oorzaak te achterhalen.  

Wanneer bij de eerste screening blijkt dat er voldoende aanwijzingen zijn om aan te nemen dat de klachten beïnvloedbaar zijn wordt de behandeling gestart en creëren we in samenwerking met jou een persoonlijk behandelprogramma. Deze richt zich op die gebieden die problemen geven. Daarnaast is er veel aandacht voor thuisoefeningen, zodat je zelf zoveel mogelijk invloed op het verminderen van je klachten kan uitoefenen. Therapieën die (afhankelijk van oorzaken) mogelijk worden ingezet zijn o.a.

De therapie die wordt opgenomen in jouw persoonlijk behandelplan is uitsluitend van toepassing op jouw persoonlijke situatie.

Ervaar je heupklachten? Heb je een nieuwe heup? Heb je pijn in lies, heup of bekken en wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Maak hier een afspraak.

Opnieuw zoeken?

Generic filters
Exact matches only