Voetklachten

Klachten en oorzaken

Lukt het je niet goed om op je voet te staan? Doet het afwikkelen pijn? Samen onderzoeken we jouw voetklachten en proberen we de oorzaak te achterhalen.

Iedereen heeft wel eens last van zijn voet of enkel. Tijdens een wandeling kun je je gauw een keer verstappen. Het is ook mogelijk andere klachten te hebben, zoals een verstuikte enkel, doofheid van de voet of een tintelent gevoel. Aan deze verschillende soorten voet- en enkelklachten kunnen diverse oorzaken ten grondslag kunnen liggen. De fysiotherapeut kan een zeer waardevolle rol vervullen in zowel het opsporen van de oorzaak als de behandeling van de klachten.

Wanneer bij de eerste screening blijkt dat er voldoende aanwijzingen zijn om aan te nemen dat de klachten beïnvloedbaar zijn wordt de behandeling gestart en creëren we in samenwerking met jou een persoonlijk behandelprogramma. Deze richt zich op die gebieden die problemen geven. Daarnaast is er veel aandacht voor thuisoefeningen, zodat je zelf zoveel mogelijk invloed op het verminderen van je klachten kan uitoefenen. Therapieën en trainingen die (afhankelijk van oorzaken en belastbaarheid) mogelijk worden ingezet zijn o.a.

De therapieën en trainingen die worden opgenomen in jouw persoonlijk behandelplan zijn uitsluitend van toepassing  op jouw persoonlijke situatie.

Heb je voet- of enkelklachten en wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Maak hier een afspraak.

Opnieuw zoeken?

Generic filters
Exact matches only