Chronische pijn

Chronische pijnklachten

Heb je klachten die maar niet willen verdwijnen? Of het nou je rug, benen of hand betreft, soms heb je pijn die maar niet wil verdwijnen. Dit noemen we Chronische klachten. Herken je dit? Lees dan verder. 

De meeste klachten verdwijnen spontaan, dankzij het zelf oplossend vermogen van het lichaam. Gebeurt dit niet?  Dan is er sprake van chronische pijn. In veel gevallen van chronische pijn is ‘het systeem’ ontregeld, oftewel blijkt het zenuwstelsel in de war te zijn. Wij kunnen helpen bij het resetten/herstel van het zenuwstelsel.

Wanneer bij de eerste screening blijkt dat er voldoende aanwijzingen zijn om aan te nemen dat de klachten beïnvloedbaar zijn wordt de behandeling gestart en creëren we in samenwerking met jou een persoonlijk behandelprogramma. Deze richt zich op die gebieden die problemen geven. Daarnaast is er veel aandacht voor thuisoefeningen, zodat je zelf zoveel mogelijk invloed op het verminderen van je klachten kan uitoefenen. Therapieën die (afhankelijk van oorzaken) mogelijk worden ingezet zijn o.a.

De therapie die wordt opgenomen in jouw persoonlijk behandelplan is uitsluitend van toepassing op jouw persoonlijke situatie.

Heb je  chronische pijn en wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Maak hier een afspraak.

Opnieuw zoeken?

Generic filters
Exact matches only